17.11.2015

Lastenhuoneen sisustuksen lopputulos

 Do diin...tit-ti-di-dii! Viimein sain lastenhuoneen sisustuksen tuoreimmat palat eetteriin! Seinäpinnat ovat olleet valmiina ja kuukauden päivät, mutta tuo huoneen sisus ja sipistys on kyllä venenyt ja paukkunut, eikä se vieläkään ole ihan valmis. Uusi sänky on paperille hahmoteltu ja tavaran menekkiä listattu, matto on edelleen hankinnassa ja hiukan harkinnassakin vielä, listat lepäilee lattialla, seiniltä puuttuu hyllyt ja niin pois päin. Mutta jotain sain jo teille kuvattua. 

Tapetiksi valikoitui siis tämä Ferm Livingin Grid tapetti, joka sai huoneen omistajalta kannatushuudot seinään päästyään: "Paras huone ikinä!" Tapetti on mielestäni sopivasti isoa poikaa, mutta menisi myös yhtälailla tytön huoneessa tai työhuoneessa...eli huoneen vaihdot ovat tarvittaessa ainakin tämän tapetin puolesta mahdollisia. Tapetin tilasin Aveo.fi nettikaupasta, jossa tapetti oli vertailujeni perusteella edullisinta ja toimitus tuli ilman postikuluja. Olisipa kaupasta löytynyt paljon muutakin sisustukseemme ;) Aveolla oli tapettien lisäksi iso valokoima myös kalkkimaaleja eri sävyissä, kannattaa käydä katsastamassa valikoimaa. Aveon kanssa yhteistyössä tulossa piakkoin arvontaa, jossa voit voittaa itsellesi Ferm Livingiä ;)


Siirsin huoneesta pois Ikean lokerikkohyllyn ja rakentamamme legopöydän. Tilalle tuotiin eteisessä ollut vanha kaappi, joka kätkee nyt kaikki legorakennelmat ja legot sisälleen. Kaapista ovet auki ja legomaailma, kesken jääneine leikkeineen, avautuu suoraan leikkijälleen. Helppo raivata, kun laittaa vaan kaapista ovet kiinni! Tässä huoneessa on yksi seinä täynnä kaappeja, jotka kätkevät kaikki muut lelut sisäänsä. Näin huone näyttää siistiltä ja värimaailma pysyy harmonisena...useimmiten lattialta kuitenkin löytyy värien koko kirjo, kun leikit ovat parhaimmillaan. Teille tarjoan nyt tämän silotellun siisteyden ;)

 Kyllä täytyy todeta, että tämän huoneen seinät ovat nyt viimeisenpäälle siistit ja tasaiset. Entiseen verrattuna huone on kuin uusi, siirtyi 90-luvulta tälle vuosituhannelle ;) Vai mitäs pidät?

Jokohan sitä seuraavaksi jo sitä arvontaa?

Minttu

3 kommenttia:

  1. Se on niin hieno ja sopii hyvin teille!!

    VastaaPoista
  2. Kylläpä on viihtyisän ja kivan näköinen huone. Upea on myös tuo tapetti, oikein hyvä valinta.

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan näköinen huone ja oikein onnistunut tapettivalinta!

    VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!