30.11.2015

Sukellus kuusikkoon

Viikko sitten metsän puiden oksia painoi lumi, kuin olisi tykitetty lunta niiden päälle. Lauantai aamuun herätessä ja ikkunasta pihamännyn valkoisena loistavaa oksistoa katsellessa teki mieli vaihtaa sänkyyn nämä meidän "jouluiset" lakanat. Marimekon kuusikossa, mikä hurmaava kuviointi, taas kerran marimekko on vienyt sydämeni. Meiltä löytyykin tätä printtiä pöytäliinana ja lakanoissa, lahjapaperissa ja serveteissä, kertokoon siitä että olen omistautunut kyseiselle kuusikolle. No nyt on maa mustana, mutta minä saan sukeltaa valkoiseen kuusikkoon untenmaille!


 Onko siellä muita kuosiin hurahtaneita?

Minttu

14 kommenttia:

 1. Hyvin kirjoitettu ja niin kauniit kuvat! <3 Kökköä, että maasta tuli taas musta... Mutta hei, uutisissa sanottiin että pian kylmenee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiinhan sitä valkoista taas pieneksi hetkeksi pienesti, nyt peukut pystyyn valkoisen maan puolesta!

   Poista
 2. Hurahdin tähän viime jouluna. Ripustin viikonloppuna kuusikkoverhon olohuoneseen ja tarjotin löytyy myös. Mukava kun bongasin blogisi, vielä kun muistanisin huomenna nimen tietokoneella ollessanikin jotta voin kirjautua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän mää sekoilen, olet lukulistallani :D Blogi näytti puhelimella ihan vieraalle :D

   Poista
  2. Hyvähän se vain, että blogi näyttää uudistuneelle ;) ilman muokkauksiakin! Kuusikko on kyllä todella kaunis, täytyykin tulla kurkkaa onko sulla kuvaa kankaasta ikkunassa.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Mua ei henkilökohtaisesti kiehdo enkä itselleni ostaisi, mutta sopii hyvin joulunaikaan. Teillä on aivan ihana makkari ja niin rauhallisen oloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä harvoin näin hallitsevista kuvioista innostun, mutta kuusikko on porannut paikkansa. Pidän itsekin isosta makkaristamme todella paljon....mutta uusi sänky on kyllä edelleen haaveissa, jos siihen malttais sit käydä aina aikaisemmin nukkumaan eikä kukkua näin yötä myöten ;)

   Poista
 5. Nuo kuusilakanat sopivat teille tosi hyvin! Muutenkin nättiä ja kauniit kuvat. Toivottavasti tulisi pian valkoista maahan. Hyvää joulukuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen joulu olisi haaveissa muutoinkin kuin lakanoissa ;)

   Poista
 6. Kaunis kuosi, sopii hyvin juuri tähän vuodenaikaan. Kauniia unia kuusikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin miustakin! Kesän nämä lakanat lepäilevät!

   Poista
 7. Itse juuri kirosin herättyäni tuota mustuuttaa! Meillä ei yhtään jouluisempia lakanoita ole, tilanpuuto alkaa nytkin olemaan jo niin valtava. Ehkä sitten kun ostamme isomman asunnon.. Todella kauniit lakanat ja kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just katselin en minä voisin taas muutamista lakanoista luopua, kun aina miltei ne samat suosikit pyörii ja loput jää käyttämättä.

   Poista

Kiitos kun moikkasit!