3.11.2015

Lämmittävää


Valkoiset lampaantaljat ovat löytäneet tiensä takaisin olohuoneeseen ja harmaat makuuhuoneeseen. Taljat tuovat kivasti pehmeyttä ja lämpöä. Monesti siirtelen taljaa peppuni alle, mihin milloinkin istahdankin. Eikä olisi pahitteeksi, jos taljoja löytyisi useampikin ja nyt hakusessa onkin pitkäkarvaiset lampaantaljat harmaan sävyisinä. Tämänhetkiset harmaat, kiharakarvaiset ikealaiset lampaantaljat, ovat päätyneet makuuhuoneeseen sängynvierus matoiksi. Lämpimät ja yleelliset astua paljaalla jalalla! 

Ja suuret kiitokset avuistanne kuvaongelmaani, niistä huolimatta en kuviani takaisin saa ja nytpä olenkin lisäillyt kuvia vanhoihin teksteihin yksi kerrallaan. Iso työ ja varmasti menee vielä pitkään ennne kuin olen saanut kuvat takaisin klikkailtua. Jotkut teksteistä ja kuvista valitettavasti joudun poistamaan, millään en saa kaikkea takaisin samalle mallille :( Tulee siis hienoinen blogin "siivous" tehtyä samalla.

Tämä kuva-kömmäys ei ollut ainoa takaisku, sillä viikonlopun reissussa minulla hajosi myös kamera. Nyt mennään siis hetken aikaa vanhoilla kuvilla, kunnes saan kamerani kohtalon selville. Viikonloppu oli blogipäivineen, bloggari-kollegoiden tapaamisineen, teattereineen ja menoineen niin täydellinen, etten jaksa murehtia kameran kohtaloa. Asiat järjestyy ja onneksi on tullut otettua hyvä matkavakuutus! Kiitokset kaikille teille joita viikonloppuna sain tavata, voimaannuttavaa ja lämmittävää, sanon minä!

Minttu

16 kommenttia:

 1. Peukku alas kameran hajoamiselle... Mutta tusina peukkua huipulle reissulle <3 Voimaannuttavaa todellakin ja niin mukavia muistoja tarttui mukasn :) Ensi kerralla pysyt meidän menossa mukana, eiks jee!? Yks lapintyär on nimittäin jo suunnitellut kevääksikin lähdön ja minähän seuraan mukana tottakai :D

  Hyvää viikkoa ja Pus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, ehdottomasti ja olipahan aivan mahtava sinua nähdä! Kamera ja kuvat harmittaa, mutta minun menossa tää ei oo uutta. Arg. Tässähän alkaa jo kevättä odottamaan!.

   Poista
 2. Ounouuu! Jopas on epäonnea ollut ilmoilla! Toivottavasti saat kameran kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kameralle ei ollu mitään tehtävissä :( hankin sit käytetyn tilalle.

   Poista
 3. Voi että! Tosi harmillista ja miten kaikki tapahtuukin aina samaan aikaan..:(

  Oli kuitenkin kiva nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikein mukava nähdä, vaikkakin harmillisen vähän sitä aina ehtii siinä hässäkässä juttelee!

   Poista
 4. No voih, toivottavasti kamera "paranee", onneksi on vakuutus!
  Taljat on ihania! Minulta niitä löytyy nojatuolista ja parilta tuolilta ruokapöydän ääressä... mut lisää pitäisi saada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, taljan hankinta taitaa olla ikuisuusprojekti! Haaveilin jo viime talvena, mut edelleen ikealaisilla mennään! Nyt olen päättäny ostaa uuden, on ne niin mukavia ja koko talven saa pitää käytössä!

   Poista
 5. No voi harmi kameran ja kuvien kanssa! Pehmoiset taljat ovat talvisen tunnelman tuojia, ihanat. Kauniita kuvia jälleen.
  Oli kyllä tosi kiva nähdä viikonloppuna, hauskaa oli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava oli kyllä nähdä! Talja taitaa olla seuraava hankinta kotiin!

   Poista
 6. Voi ei, toivottavasti saat kameran kuntoon! Taljat on ihan parhaita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä kaupasta mistä juteltiin oli taljat päässeet loppumaan, eli monen muunkin mieleen taljat ovat!

   Poista
 7. Kurjuus -toivottavasti saat kameran kuntoon.
  Mukavaa isänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kameraa ei kuntoon saatu, joten uusi piti hankkia. Vaikkakin ostin sit käytetyn mut hyvä kamera on ollu!

   Poista
 8. Meiltä ei löydy ainuttakaan taljaa, vaikka mielessä on monesti ollut hankkia sellainen. Ihana olisi juurikin Eamesin keinutuolin päällä♥ Pikaista paranemista kameralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa keinussa menis kuvasti tai Hee kaipaisi taljaa myös ja lattiallakin olis aika kiva!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!