30.6.2016

Festarityyli

 Hei hoi! Täällä ollaan menossa tienpäällä ekoille festareille tänä kesänä ja samalla korkkautuu iskelmäfestareilta meidän poppoon neitsyys. Monena vuonna on ollut ajatuksissaa mennä Himoksen iskelmäfestareille, mutta sille tasolle se on aina jäänyt. Yhden kerran oli liputkin ostettuina, mutta myytiin ne lennosta kesken kesälomareissun ja vaihdettiin suunnitelmaa. 

Niin, mikä festarityyli?  Se on tyyli johon pukeudun läpi kesän, oli festarit tai ei. Farkkua, revittyä sellaista, pitsiä, konjakinsävyjä. Hieman boheemia, lukeutumatta vielä hippityyliksi? Kirpparilöytöjä ja menneiltä kesiltä kulkeutunutta. Kaupan kautta ei tämän naisen tarvinnu festareille lähteä. Yksi rento pitsinen mekko kuitenkin menisi vielä, oman kulman festarit kun ovat vasta tuloillaan ;) 

Tälläkin kertaa teimme aika lennosta päätöksen lähteä ja pian ollaan jo perillä. Ja täytynee todeta: karavaanariuden parhautta, kun mahdollistaa nämä nopeat lähdöt ;) 














 Pian ollaankin perillä! Missä tunnelmissa siellä?

Festaritunnelmissa täällä,

Minttu


12 kommenttia:

  1. No kiitos kysymästä. Olo on kuin monipäiväisten festareiden jäljiltä kun takana on melkoinen migreeni. Mutta elämä voittaa ja illalla jo jaksoi treffata ihania lapsuusystäviä, joita on lomailemassa täällä kotipuolessa :)

    Hyviä festareita teille <3 Vink vink, meillä olis täällä Sääskisafari piakkoin eli jatkakaahan matkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan festarit ;) Vink vink, menee toipuessa pari viikkoa. Sit olisikin jo Ilosaarirock! Mutta siellähän on aihetta juhlaan ja kuplivaan! Hyvä sinä ja onnea vielä!

      Poista
  2. Minuun iskee ihan täysillä sun festarilook, muistaakseni jo viime vuonna ihastelin samaa. :) Ja sun passaa pukeutua noihin kun oot niin sporttisessa kunnossa ja yleensä ihanan ruskettunutkin!

    Mun sisällä asuva ikuinen pieni iskelmäfani kyllä innostuu noista festareista, ois ihan mun juttu! Pitäkäähän tosi hauskaa ja toivotaan, että sää suosii. :) Täälläkin luvassa illanistujaisia isommalla porukalla huomiselle ja viikonloppuna saakin virittäytyä jo lomatunnelmiin, aika jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sinä <3 Sporttisesta kunnosta en nyt pääse sulkia hattuuni ottamaan ;) On jäänyt sporttailut ihan liian vähälle, ihan harmittaa oma saamattomuus sen suhteen. Kotitöiden parissa olen oluut sitäkin ahkerampi, ja tässä viilettelyssä ympäri ämpäri ;) Tuo rusketus minuun tarttuu aika nopeasti, nyt olen jopa pyrkinyt olemaan järkevästi välillä varjon puolella.

      Mutta iskelmät olivat kyllä aivan mahtavat ja voin suositella. Ensi vuonna päästävä uudelleen, tunnelma oli niin rento ja karavaanareita tuhansittain! Ihan ehdottomasti tuonne festareille pitääkin mennä caravanalueelle, siellä ihan paras tunnelma/henki. Mukavaa ja rentoa lomaa sinulle toivottelen, nautihan täysillä! Nähdäänkös Rockissa?

      Poista
  3. Ihana festarilook, noihin voisin minäkin pukeutua! Farkku ja pitsi toimii aina!
    Hauskaa festarireissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyvin säidenkin puolesta asuvalinta osui kohdalleen. Valkoiset pitsishortsit olivat vain turhan arat väriltään ja jäivät siksi käyttämättä. Mutta ovat kyllä ihan miun lempparit, eli käytössä kovasti muuten olleet!

      Poista
  4. Uuh, mikä asu!!! Siis niin kiva ja varsinkin tuo laukku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku on ostettu nimenomaan festarilaukuksi, mutta voisihan tuota pitää muutoinkin! Kiitos ihana S!

      Poista
  5. Oi ihana festarilook!! Haluun nähdä tosta vielä asufotoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kuvia ei tullu otettua, mutta josko nämä vielä tulisi kuvattua ennen tulevaa Ilosaarirockia. Kiitos toiveesta! Menoa ja meininkiä riitti ja kamera pysyi suojassa, etten vaan saisi rikottua sitä menossani!

      Poista
  6. Ja upea asu onkin! Ihana, just sun näköinen :D
    Farkkushortsit kun löytäis itsekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Niin mun tyylinen, oikeassa olet! Meillä taitaakin olla aika samanlaiset pitsishortsit, omani ovat pari vuotta sitten hankitut. Farkkuiset löysin kirpparilta, yllättävää ;) Ne ovat BikBokista alunperin!

      Poista

Kiitos kun moikkasit!