26.3.2015

DIY: Muffinssien pääsiäisasut

Heips Hoips!

Tässäpä teille jakoon nopea ja näyttävä pääsiäisherkku! Ostin valmiit sitruunamuffinsit kaupasta, laitoin uusiin vuokiin ja koristetta päälle. Puristin valkosipulinpuristimella sokerimassaa ja sain tuollaista nauhaa, jonka vaan kietaisin muffinssien päälle. Vielä muutamat suklaamunat sokerimassapesiin ja valmista! Helppoa, nopeaa ja kaunista sanon minä! Viime keväänä vein töihin ihan itse tekemät muffinsit Leila Lindholmin kirjasta Kuppikakkuja, ole hyvä! Josta tuo koriste ideakin on napattu! Täytyy sanoa, että olihan ne omatekemät paremman makuisia ja lisäaineettomampia. Tämä DIY idea sopiikin mainiosti vaikka yllätysvieraiden varalle ;) Tarvikkeet vaan varalta kaappiin niitä yllärikävijöitä odottamaan ;)






Ja tulipa thetyä näitäkin kipsimunia yhtenä iltana, ne ovat kyllä kauniita! Nopeita, helppoja ja edullisia nekin toteuttaa! Ohjetta en ala kirjoittamaan, löydät useita kun laitat hakusanaksi vain kipsimuna.  Näihin on kyllä tosi kiva laittaa pääsiäisruohoa, kukkia, herkkuja, yrttejä, koristeita, ja ovatpa ihan kauniita sellaisenaankin. Kosteutta nämä eivät kestä, eli kannattaa laittaa vettä kestävä kippo sisään.

Huomenna jo perjantai, huh heijaa! Mitähän sitä väkertelisi viikonloppuna ;) Pysyhän kuulolla!

Minttu

6 kommenttia:

  1. Namskis, kiitos vinkistä, tämä napataan takataskuun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollas hyvä vaan! Tää on nopea ja helppo, aineksetkin säilyvät suht pitkään jos jo varalle ostaa!

      Poista
  2. Onpa ihanan näköisiä muffinsseja, täytyypä laittaa muistiin. :) Kipsimuniakin on pitänyt kokeilla, vielähän sitä ehtisi ennen pääsiäistä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Ja nuo kipsimunat ovat kyllä helpot, hyvin ehtii vielä! Minä jo mietin että mihin laittaisin ne pääsiäisen jälkeen säilöön ;)

      Poista
  3. Vau mitä herkkuja!
    Nuo kipsimunat on tosi hienosti tehty, ei varmasti onnistuisi minulta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläs äläs nyt Mia! Ihan varmasti onnistuisi myös sinulta, ovat helppoja tehdä!

      Poista

Kiitos kun moikkasit!