29.6.2015

Aitta, juhannusruusut ja ripaus sinistä

Viikonloppu meni taas yhdessä hujauksessa ohi! Perjantaina poikkesin Spr:n konttiin haaveissa löytää joku kiva sinisävyinen pieni kulho. Etsimäänsä harvoin löytää, ainakaan silloin kun tarkalleen tiedät millaista haet et varmasti sitä löydä. Kohdalleni sattui tämä suloinen Englantilaista tuotantoa oleva kukkalautanen ja se sai luvan vastata sinistä kippoa, ainakin hetkisen. Ja lähti sieltä mukaani myös kultareunainen arabia lautanen ;) Kun kerran olin saanut vision sinisen sopivuudesta aittaamme, niin olihan sitä saatava.

Illalla aittaan köllähtäessäni päätin viettää pitkän pitkän lauantaiaamun kahvin ja sisustuslehtien parissa ja sen toteutimmekin. Paitsi että J luki uutisia tabletilla ja sininen pikku kippo mansikoineen puuttui visiosta, mutta kyllä tämä lautanen kroisanteineen toimi oikein moitteettomasti ;) Täällä odotellaan jo kovasti tällaisia yhteisiä aamuja, enää viikko kun me kaikki ollaan lomalla! Jee! Tänään haettiin vaunu hallilta pihaan, saan ruveta laittelemaan sitä vetokuntoon ja kohta Team Karavaanarit päästään huristelemaan Suomea ristiin rastiin. Näitä yhteisiä hitaita aamuja on siis pian luvassa lisää, lomamaisemissa vaunun edustalla kahvia hörppien!
Jospa se sininen kulho vielä tulee reissun varrella vastaan ;) Me ollaan aika innokkaita kirpparien kiertelijöitä molemmat ;)

Minttu

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis kattaus :): Mukavia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahinta sinisen tuskaa tämäkin yksilö jo helpotti ;) Ihania kesäpäiviä sinne eteläänkin, nyt lämmin meitä hellii!

   Poista
 2. Kaunis kulho ja ihanalta kuulostaa karavaanarielämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kuvissa tää muutes näyttää aika kulholta, mutta on kuitenkin lautanen! Me kyllä niin tykätään tuosta karavaanailusta, saa ilman suuria suunnitelmien tekoja mennä mihin tuntuu ja kaikki oma kulkee helposti mukana!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!