27.6.2015

DIY: Nopeasti näyttävä kimppu


Lauantaita ystäväiset! Nopean kimpun lisäksi nopeat kuulumiset, sillä saimme mökkisaunaan kutsun aika ekstemporee ja eihän sellaista tarjousta voi jättää käyttämättä ;) Minä nappasin kotona käydessäni lumipalloheisistä parit oksat ja eilisellä lenkillä metsästä mustikanvarvut. Lumipalloheisistä leikkasin keskelle kolme lyhyempää oksaa ja niiden ympärille asettelin vain varvut, narulla kiinni ja valmista tuli. Tämän kimpun minä nyt nappasen mukaani ja toiseen kainaloon pyyhkeen, tihkusateesta huolimatta kesäisen mielen ja olen valmis! 
Mukavaa lauantain jatkoa kaikille!

Minttu

5 kommenttia:

 1. Kaunis kimppu :) ja kiva maljakko myös. Mistä mahtaisi löytyä?
  -Mariska-

  VastaaPoista
 2. Maljakko on lahjaksi saatu, mutta muistelen antajan ostaneen sen Joensuun H&B Home liikkeestä. Minulla on myös aika samanlainen maljakko isompana ja sen olen ostanut tosi edullisesti Jyskistä. Kiva kun moikkasit Mariska!

  VastaaPoista
 3. Maljakko on lahjaksi saatu, mutta muistelen antajan ostaneen sen Joensuun H&B Home liikkeestä. Minulla on myös aika samanlainen maljakko isompana ja sen olen ostanut tosi edullisesti Jyskistä. Kiva kun moikkasit Mariska!

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Täytyy ehkä käydä etsimässä, jos vielä löytäisin tuollaisen ihanuuden. Sulla on tosi ihana ja koukuttava blogi!
  -Mariska-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla Mariska! Jätähän aina merkkiä itsestäsi, kommentit kyllä tsemppaavat kirjoittelemaan! Toivotaan että löydät vielä omasi!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!