2.6.2015

Sirkussynttärit vol 1

 Huih, mitkä päivät takana! Lauantaina juhlimme yhtä ylioppilasta, yhtä pintakäsittelijäksi valmistunutta ja illan päätteeksi laitoimme ystäväperheemme majaa matalaksi läksiäistunnelmissa. Juhliminen sai jatkoa heti maanantaina, kun vietimme Mrs M:n 5v. sirkussynttäreitä kahdentoista kaverin voimin! Nämä tunnelmat tulevat noilta kaverisynttäreiltä! Synttärijuhlat jatkuvat sukulaisten ja ystävien kesken vielä lauantaina, saadaan rakkaita sukulaisia Helsingistä asti. Meillä synttärit aloittavat kesän! Olen niin onnellinen kun saan sukuani kasaan juhlimaan pienintä herraa! Nyt kurkataan aikamoiseen meininkiin ;) Välittyykö se?

Ohjelmassa oli keilausta, rapetsitaiteilua, pallon tarkkuusheittoa pelleen, painonnostoa, kärryajelua, aarteenetsintää, saippuakuplia ja photo booth. Mielettömän mukavat juhlat oli ja menoa riitti! Sankari oli taikurin taikomassa tiikeriasussaan ja leopardikorvissaan oikein onnellinen juhlistaan! Kiitos kaikille juhlijoille! 

Tänään on ollut haikeuttakin ilmassa, sillä nuo viimeisen kuvan ystävykset halasivat viimeistä kertaa puoleen vuoteen! Yksi kadun taloista on tyhjentynyt, odottaen uutta perhettä ja elämää sisälleen. Tuon muuttokurman mukana lähti kyllä iso osa meidänkin perheen sydäntä mukaan! Haikein mielin, voimaa ja onnea kaikkeen uuteen ystävillemme puhaltaen käymme tänään nukkumaan <3 Kyyneleet ovat tämän illan olleet aika herkässä, ehken paras lääke on uni nyt!

Minttu

10 kommenttia:

 1. Ihanan näköiset synttärit :)) Lapsilla oli varmasti hauskaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lasten synttärit on siitä helpot, että ohjelman vetäminen käy luonnostaan jo työn kautta ja tarjottavissa parhaiten uppoaa suoraan kaupasta ostetut ;) Ei tarvii keittiössä kauaa seisoskella!

   Poista
 2. Kyllä välittyi upea ja hauska tunnelma tänne! Kaikkea kivaa olet keksinyt ja teema on mitä mainioin.
  Varmaan ollut lapsilla hauskaa ja ulkona onkin kiva järjestää ohjelmaa. Vau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että välittyy, sellainen tunnelma kyllä olikin! Sirkusteemasta keksii kyllä vaikas mitä! Ja tuulta uhmaten seikkailtiin ulkona!

   Poista
 3. Ja taas valuu kyyneleet <3 Ihanat kuvat, ihanat juhlat, ootte ihania! Ikäväheipat koneesta, nyt mennään, huiiii!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne valuu täälläkin vähän väliä! Tyhjä olo ja olette ALATI mielessä! Huiii, on teillä paljon siellä nähtävää! Me seikkaillaan oman kaupungin nähtävyydet ja kahvilat kun ohjelma ja katukahvila lähti teidän mukaan!

   Poista
 4. Ihania, iloisia kuvia!!! Varmasti huippusynttärit:)!!! Ja voih, aivan takuulla on haikea olo:(( Tsemppiä kovasti koko teidän poppoolle♡

  VastaaPoista
 5. Oi, huikeat synttärit! :) Sirkus on teemana loistava lastenjuhliin - meillä oli koululla sirkusaiheinen kevätjuhla, ja hauskaa oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teemassa on kyllä ammennettavaa! Ja huikea oli meininki! Uskon teilläkin olleen myös hauska kevätjuhla!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!