29.5.2015

Lomille lompsis! Sieltä se kesä ja loma lompsahti ;) Tällainen herkistelijä kuin minä, sai useat kyyneleet vuodattaa töissä, oman ryhmän lapsille heippoja toivotellessaan! Voi maailma kuinka rakastan työtänä ja kuinka noihin ryhmänsä lapsiin kiintyy lukuvuoden aikana! Ihania ovat jokaikinen ja niin omia persooniaan kaikki, huimasti kasvavat ja kehittyvät yhdessä toimintakaudessa! Entäpä nuo omat kultaisimmat ja rakkaimmat palleroiset, heippojen sanominen päiväkodissa herkisti äidin lisäksi myös lapset ja hoitajat. Isompi aloittaa koulutien ja pienempi jäi reilun kahden kuukauden lomalle.

Kiitokseksi päiväkotiin veimme riippamansikan taimet, toivoen niiden tuottavan meheviä mansikoita pitkin kesää! Toteutimme idean korttiin kirjoitetusta tekstistä, jossa lapset kertoivat asioita omista opeistaan! Niistä tuli kyllä ihan huippuja, miten voin myötäelää sen mitä lapset kertoivat ja kuinka jokaisesta opesta tuli varmasti häntä kuvaavaa kerrontaa! Lapset tekivät myös jokaiselle oman magneetin ja upea operivi komeili viikon päivät jääkaappimme ovessa ;) Mrs M halusi piirtää omien opettajiensa kuvat ja tarkkaan mietti hiuksienkin värit oikeiksi!

Itse puolestaan leivoin työkavereille mansikka-raparperi-valkosuklaa kakkua kinuskikissan kirjan ohjeella! Ja aikas suussasulava kakku tulikin ;) Tästä on hyvä korkata loma ja jatkaa kakkujen suunnitteluilla tuleviin 5v. juhliin! Hyviä reseptejä otan mieluusti vastaan! Minusta on aina mukavampi toteuttaa uusia kuin tyytyä vanhoihin hyviin ;)

Minttu


10 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa lomaa!
  Mietin tänään eskarien opettajia hyvästellessä, että mahtaa olla haikeaa sanoa hei viimeisen kerran etenkin silloin kun lapsi on ollut pienestä asti hoidossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei kokemusta olekaan, kuin kaksi vuotta samojen lasten kanssa kerrallaan! Voin siis itsekin vain kuvitella miten herkistäisi jos olisi vielä pidempi yhteistyö takana!

   Poista
 2. Täällä toinen lomalle startannut! :) Kevät on ollut tosi intensiivinen ja etenkin tämä viimeinen viikko paperitöineen ja kevätjuhlineen lähes minuuttiaikatauluinen - olemme lomamme ansainneet! <3 Nautitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautitaan lomasta molemmat! Uusin voimin taas sit saa startata! Huippista lomaa!

   Poista
 3. Oikein hyvää lomaa <3. Minä olen kyllä kanssa sellainen herkistelijä, ettei mitään rajaa. Mini sai eilen stipiden avuliasuudesta ja muiden huomioonottamisesta ja kyynelkanavat olivat auki;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo stipendi on kyllä niin huippu juttu! Onnea Minille!

   Poista
 4. Oikein ihanaa lomaa! Meilläkin oli eskarin päättäjäiset ja lasten kevätjuhla. Voi sitä tunteiden määrää <3 ihanat viemiset teillä on kyllä ollut!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekin nyt saatte sit lomailla, nauttikaahan! Viemiset oli mieluisat saajistakin, nuo tekstit korteissa herätti kummasti keskustelua ja naurun remakkaa ;)

   Poista
 5. Täällä jo jännätään kahden vuoden päästä koittavia eskarin päättäjäisiä. Miten nämä pienet kasvavatkin niin nopsaan.
  Aivan ihanat muistamiset opeille, noista on iloa pitkäksi aikaa. <3 Ja ihanaa lomaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Älä nyt vielä jännää siellä, vaikka aika meneekin TOSI nopeasti! Meilläkin tuo nuorimmainen kahden vuoden jälkeen pääsee eskarista, hui!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!