4.5.2015

Taidekoululainen

Kevään viimeisiä kertoja viedään harrastustenkin parissa. M on käynyt Pekkalan taidekoulua nyt kaksi lukuvuotta ja tuonut tuon tuostaan upeita luomuksiaan koulusta kotiin. Milloin ovat tehneet savitöitä, milloin taikinabatiikkia, kankaanpainantaa, paperimassaa, mallista maalaamista jne. Kyllä äiti saa olla ylpeä tyttärensä tuotoksista ;) Ihan mahtavaa olisikin päästä sellaiseen vanhempi-lapsi käsityökerhoon, en tiedä sellaisia ainakaan täältä meidän seudulta löytyvän. Vinkatkaa jos tiedätte! Siinäpäs olisi kehitysajatusta napattavaksi! Minä rakastan käsitöitä ja näyttää siltä, että niin tekee tuokin jälkikasvu ;) Aika paljon tehdäänkin kaikenlaista yhdessä ja erikseen kotosalla, mutta toiset projektit olisi kivempi toteuttaa hyvissä tiloissa (kuten kankaan painanta) ja toisiin perheisiin tutustuen!

Tällainen lentävä lintukainen saapui viime kerralta mukana, ollut kuulema jo näyttelyssäkin, joka minulta mennyt kokonaan ohi :( ! "Hyvä" äiti ei ole tarpeeksi tarkkaan lukenut päivämääriä näyttelyn ajankohdasta! Huoh minun kanssani! Hyvittelyksi lintu lennähti olkkariin kunniapaikalle, kunnes löydetään se lopullinen The Paikka!

 

Minttu


10 kommenttia:

 1. Hienoja taideteoksia. Meilläkin molemmat tytöt on kuviksessa ja kantavat töitään pikku hiljaa kotiapäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon kovasti että innostusta jatkuisi pitkään! Välistä tuntuu että voisin itsekin hypätä mukaan taidekoululaiseksi, niin olen innoissani!

   Poista
 2. Wautsi! Aivan ihania taideteoksia! Lasten tekeleet ovat kyllä niin hauskoja, mutta välillä täytyy vähän rankalla kädellä karsia piirustuksia, joita tulee päivittäin uusia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Täälläkin ikävä äiti aina salaa vähän karsii noita piirrustuksia! Jos kysyy voiko heittää jotain pois niin vastaus on aina ei!

   Poista
 3. Ihania taideteoksia tosiaankin! <3

  VastaaPoista
 4. Taidokas lapsi ja upeita töitä! Näistä jää mukavat muistot ja lapset oppivat kädentaitoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia ei mitenkään voi säästää, mutta tärkeimmille etsitään kyllä laatikot varaston hyllylle. Nyt nämä saa koristaa lastenhuoneita!

   Poista
 5. Pekkala on niin ihana paikka, itsekin siellä monen monta vuotta aikoinaan kävin. Paljon on kivoja muistoja ja niitä "taideteoksiakin" jäljellä :) Kyllä on hieno lintu, sille sopiikin miettiä paikka tarkkaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinä olet Pekkalassa puuhastellut? Minulle ihan uutta tietoa että samoilla kulmilla. Meillä ei minun nuoruudessa ollu Pekkalan tyyppistä paikkaa, harmi! Onneksi äiti oli innostunut käsitöistä ja siinä sivussa sai nähdä ja kokeilla kaikenlaista itsekin! Sieltä varmaan omakin innostukseni lähtenyt!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!