9.5.2015

Oohh

Taannoisella matkallani kukkakauppaan mukaani tarttui jotain muutakin kuin kukkasia. Nähdessäni nämä Oohh kierrätysmateriaalista valmistetut ruukut en voinut ohittaa niitä, jopa valinnan vaikeus meinasi tulla. Näitä oli myös mustina ja ruskeina ja sellaisella punospinnalla millaisella tuohikoritkin tehdään. Meillä on entuudestaan kukilla käytössä ollut Uashmaman pussukoita ja nämä ruukut pitävät paremmin veden sisällään jos lorahtaa kastellessa vähän enempi. Näin minulla tahtoo usein käydä kun kasteluvälit ovat vähän liian harvat ;)

Näin Oohh tuotekuvauksessa sanotaan:
Oohh tuotteet on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Ulkopinta on kierrätyspaperia. Sisäpuoli kumipuuta, mikä tekee tuotteista vesitiiviitä. Mahonkiosat huonekaluteollisuuden ylijäämäpaloja.Tuotteet voi puhdistaa sisäpuolelta lämpimällä vedellä ja pyyhkeellä. Tuoteet on tarkoitettu sisäkäyttöön ja ne olisi hyvä pitää poissa suorasta auringonvalosta.
Niin ja nämä kukkaset lähtivät mukaani! En tiedä yhtään mistä kukasta mahtaa olla kysymys, saa vinkata ken tietää. Näiden kukkasten myötä toivotan teille kaunista lauantaita! Meillä lapset lähtevät mummin kanssa teatteriin ja itse ajattelin suunnata puutarhalle! Mä niin rakastan kesää ja....kukkasia ;)
Minttu

6 kommenttia:

Kiitos kun moikkasit!