2.5.2015

Hip-Hip Hipanema!

Viime viikonloppuiselta Helsingin matkalta tarttui ranteeseen vastustamaton Hipanema koru! Piipahdimme tyttöjen kanssa pikaisesti Designtorilla ja nämä sieltä löydettyämme emme voineet ohittaa pöytää ostamatta. Korut tuovat kyllä väistämättä kesän mieleen, festarit, rannat ja auringon! Muistoista mieleen palaa myös lapsuudessa punotut ja solmitut rannekorut. Tällaiselle "hipille" ku mulle nämä ovat just Perfect!

Löysin viime kesän Ilosaarirock bikinit ja korunihan mätsää niihen täydellisesti! Hipanema, bikinit ja pitsitoppi: helteet voivat tulla, olen valmis ;)

Tänään sipaisen siromman korun ranteeseen, nimittäin me juhlimme äitini 75v. syntymäpäiviä! Kolme veljeäni perheineen ja me olemme jo täällä kotona juhlia valmistelemassa. Voitte vain uskoa mikä meno jo päällänsä ;)

Hippiterveisin,

Minttu

4 kommenttia:

 1. Koru on kyllä aivan älyttömän kaunis!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näitähän on vaikka missä sävyissä! Nyt vaan omaa hankkimaan ;)

   Poista
 2. Onpas nätit korut ja nätit värit. Huomaan itsekin katsovani etenkin näin kesää kohden pirtsakoita värejä, turkoosi ja pinkki on kiva yhdistelmä.
  Paljon onnea äidille ja toivottavasti on ollut kivat juhlat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi ja pinkki toimii kyllä, tuo turkoosi pinkki on Hannan koru ja omani tuo mikä komeilee ranteessani! Tuo kulta tuo ihanan pienen yleellisemmän lisäyksen näihin koruihin ;) Juhlat menivät mukavasti ja nyt huomaa että väsy alkaa painamaan! Mukavaa alkavaa viikkoa sinne Mia!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!