1.5.2015

Sekaisin ilmapalloista

Hyvää vappua ystäväiset! Täällä on hullaannuttu kultaisista ilmapalloista ;) Yleensä en mieluusti tahtoisi koko palloja riesaksi puhaltaa, lapsille olen kuitenkin aina muutamat pallot foliopallojen lisäksi hankkinut. Nämä kultaiset pallot Prismasta löydettyäni oikein odotin milloin saan ne puhaltaa tunnelman tuojiksi ja nyt vartioin ettei ne vain pääsisi puhkeamaan! Lasten palloista tulikin äitin pallot ;)


Meillä oli eilen rakkaat ystävät lapsineen yökylässä ja menoa riitti pitkälle iltaan! On se vain ihana katsoa kuinka nuo lapset leikkivät hienosti yhdessä, sävel löytyy heti vaikka tauot näkemisessä kasvavat välillä liiankin pitkiksi! Meidän aikuisten juhla koostui pitkälti syömisestä, pihvi-illallinen ja tuhti brunssi aamusta kera kuohuvan. J.P. Chenet ei pettänyt sisällöltäkään. Vaikkakin myönnän ostaneeni vappujuoman pelkän ulkokuoren perusteella ;)


Saatiinhan se aurinko iltapäivästä tännekin itään näkyviin, vappuaattoon herättiin maa valkoisena. 

Hyvää vappua toivotellen,

Minttu


12 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat, oikein mukavaa vappua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vappu hurahti nopeasti! Ihana pidennetty viikonloppu alkaa olla takana✔️

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja kauniin näköistä teillä <3 Myönnän ihan saman, pullot tuli ostettua myös esteettisestä näkökulmasta. ;)
  Mukavaa vappuiltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisältökin oli hyvä, ei vain ulkokuori ;) Mukavaa alkavaa viikkoa Mia!

   Poista
 3. NAMMM! Vaikka just istahdin tähän vatsa ratkeamaisillaan kaikesta tänään nautitusta, silti menis kevyesti tuollainen brunssi vaikka heti. Oisinpa tajunnu tulla kuokkimaan ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielähän meillä tässä brunnsiaamuja olis jäljellä! Eikun vaan toteuttamaan ;) Ja kesäkuun eka viikko voidaan mun puolesta brunsseilla vaikkas joka aamu, sen lisäksi vaadimme majoittumaan myös!

   Poista
 4. Kauniita kuvia ja nälkä tuli niitä katsoessa :) Mukavaa vapun jatkoa <3

  VastaaPoista
 5. Onpa ihanat pallot ja niin kaunista siellä joka nurkassa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallot olivat kyllä tän vapun inspiraation lähde ;) Ja kaunis kiitos kauniista sanoista, aina ei oo näin siistiä ;) eikä tarvitsekaan, kuvasin pika pikaa ennen vieraiden saapumista ;)

   Poista

Kiitos kun moikkasit!