17.5.2015

Viisvee synttärit lähestyy

 Pian on taas kesäkuun alku ja meillä juhlitaan synttäreitä! Mielessä jo pikkuhiljaa pyörii ajatukset tarjottavista, koristeluista ja ennen kaikkea kutsukortit pitäisi saada tehtyä ja postitettua. Tykkään hirmuisesti suunnitella ja näpräillä kaikkea juhliin liittyvää mutta aikaa saisi olla vuorokaudessa ihan hituisen enemmän. Nämä vapaat on menny ulkona töitä paiskien ja pienesti olin suunnitellut ehtiväni nuo kutsutkin väsäämään ;) Noh, tän verran sain aikaiseksi synttäreiden eteen että kaivelin arkistoista menneiden juhlien kuvia! Sirkus- tai rock-teemaa on poju viisivuotis synttäreilleen toivonut! Mitähän sitä keksis?


Näissä kuvissa täytetään kaksi vuotta:
Lahjaksi tuli potkupyörä ja muistan sen vauhdin määrän kun tällä menopelillä potkuteltiin, hui! Jalassa muuten minun suunnittelemasta ja painamasta kankaasta ompelemani housut!


Näissä kuvissa mittariin tulee kolme vuotta ja kotikin juuri vaihtunut tässä välissä! Alla oleva kuva on niin mainio, etten voinut olla jakamatta sitä kanssanne. Olimme aloittaneet juuri rapatun talon laajennuksen ja sään salliessa juhlat laajenivat pihalle, terasseista osa oli valmiina mutta laajennusosasta tehtynä oli vain runkopuut. Vanhan terassin valokatekin siellä komeilee! Mutta eikös ole tunnelmaa kuvassa?


Ja sitten viime kesän juhlista, vaikka tuntuu että niitähän juhlittiin ihan äsken! Vuosi on vierähtänyt taas ihan hurjan nopeasti!

Kovasti jo juhlasuunnittelu teemojen ympärillä raksuttaa! Toivotaan että sää olisi kolmen viikon päästä yhtä hyvä kuin joka muukin vuosi tähän asti!

Minttu


8 kommenttia:

 1. Ihanat juhlat ja teiltäkin löytyy väriä!! Mahtavaa :)). Teemabileet ovat kyllä niin hauskoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bileitä on aina kiva järkkäillä, olis vaan tajuttava tehdä paljon juttuja jo tarpeeksi ajoissa että viimeiset päivät jäisi vain leipomiseen! Juhlissa pitää vähän väriä ollakin ;)

   Poista
 2. Ihania kattauksia ja koristeluita. Meillä on aina tyttären synttärit heinäkuussa allaspippaloiden muodossa, pitäisikin alkaa pikkuhiljaa niitä suunnittelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allaspippalot olis kyllä tänkin Herran mieleen, ei vaan oo allasta eikä tarpeeksi tilaa sellaiselle! Teillä on kyllä ihana allas siellä!

   Poista
 3. Ihania muistoja ja tunnelmia upeissa juhlissa! Meilläkin on ollut jätskibaari joskus. Näitä on niin mukava muistella jälkikäteen.
  Kohta pitäisi minunkin käydä suunnittelemaan synttäreitä, meillä on tytön 5v synttärit juhannuksen tienoilla. Tytöllä on kuulemma jo omat suunnitelmat ja käsitys juhlien kulusta mielessä. Helpottaakin omaa "työtä". ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia kauniista sanoistasi!Kiva oli kerätä pientä kuvakurkkausta menneisiin juhliin, paljonhan tuota on tullukin leivottua erilaisia herkkuja. Aina tekisi mieli kokeilla jotain uutta! Meidän herran ehdotukset synttäreiden teemasta vaihtuu lennossa ja mä päätin napata sieltä nyt yhden!

   Poista
 4. Voi vitsit, teillä on ollut huikean kauniita kemuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos kaunis Kristiina <3 Mitäpä sitä äiti ei lastensa eteen tekisi ;)

   Poista

Kiitos kun moikkasit!