14.5.2015

Istutukset laatikoissaan

Ja ulkona tapahtuu! Nämä kasvit sain istuteltua jo viime viikolla ja tyytyväinen olen. Kukkalaatikot ovat J:n tekemät ja viime syksynä maalasin ne hieman liian aikaisin, sillä puut olivat märkiä ja nyt maali kuprahtelee pinnasta :( Laatikoiden huono kunto ei estänyt minua ottamasta niitä käyttöön, täytyy tehdä rapsutukset ja paikkausmaalaukset sitten joskus. Nyt oli se joka keväinen istuttelujen tuska ja valmista saatava pian! Katsotaan kuinka pallotuijat ja varrelliset pallotuijat menestyvät näissä laatikoissa, riittääkö multatila ja paneeko pakkanen talven aikana. Ainakin tämän kesän saadaan näistä nauttia ;)

Laatikot istutuksineen pehmentävät kivasti terassin ja piha-alueen rajaa! Seuraavaksi aijon tutustua omena- ja hedelmäpuihin, pari olisi tarkoitus sipaista maahan! Rungollisen punakarvioisen jo hankin! Nams! Satoa odotellessa!

Tuo kelonvärinen hake teki mielestäni sen viimeisen silauksen! Täällä on tämä päivä kulunut maalitelan varressa ja rapattu talo on saanut uuden värityksen ;) Enää ei ollakkaan keltsussa värissä, jännittää mikä kokonaisuudessaan lopputulos tulee olemaan!

Minttu


8 kommenttia:

 1. Talon uusi lookki häikäisee tänne kadun toiselle puolelle saakka! Toivottavasti ehditään nähdä lopputulos :). Tosin kun teidän työtahdin tietää, niin varmasti nähdään. Ihanat on myös istutukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työtahti tuli todistetuksi taasen ;) Urakkahommina ne tehdä pitää!

   Poista
 2. Wautsi! Kaunista :) Meillä on lasitettu parveke, jota ei tule laitettua sen enempää :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parvekettakin saa kyllä pienillä jutuilla viihtyisäksi! Minullakin oli vielä muutamia vuosia sitten parveke ;)

   Poista
 3. Nuo laatikot on tosi ihanat! Ja kiitos vinkistä, että kelonväristä hakettakin on olemassa :)

  VastaaPoista
 4. Niin kauniin näköistä!!!! Kyllä tuollaisissa on varmasti mukava kasvatella satoa :) Kelonvärinen hake näyttää kyllä paremmalta kuin ne värjätyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura, itseasiassa tää on myös värjättyä, ei aidosti kelottunutta ;) Taitaa olla kelopuut rauhoitettujakin! Mutta kivannäköistä on mielestäni silti!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!