23.6.2015

Vaaleanpunaisia sokeriunelmia

 Vaaleanpunaiset unelmat, mansikka-vanilja marengit tein toissailtana ja samalla pursotin muutaman mini pavlovan pohjan vieraiden varalle. Ja hetihän eilen sain ystävän lapsineen kylään, marenkien päälle vatkasin kerman ja kiivit ja mansikat toi mukavaa raikkautta! Nämä vaaleanpunaiset unelmat saivat minut miltei sekaisin keittiössä kameran kanssa. Pieni hetki päivästä pitääkin käyttää vaaleanpunaisten unelmien parissa, eikös? Näitä riittää nyt useammaksi päiväksi!

Näiden herkkujen jälkeen oli kyllä pakko vetäistä illalla vielä kympin maissa lenkkikengät jalkaan ja käydä juoksemassa. Kyllä tuo meidän rantareitti joenvarrella vaan jaksaa ihastuttaa kauneudellaan. Eilenkin joen pinta oli aivan peilityyni, suosikkini kesänkukkasista, koiranputki, loisti valkoisenaan polunvarsilla ja koko matkan lintujen viserrystä ilman autojen hälinää. Ja sain muutes tuon J:n lenkkiseuraksi, vaikka maratonin on mies vetäissy ni ei sitä kovin helppo ole saada juoksukaveriksi ;)  Harvoinpa meillä viikolla siihen yhdessä mahdollisuutta onkaan, mutta nyt oli lapset isillä yötsyssä. Lenkin päätteeksi telttasauna ja ekaksi yöksi uuden aitan uumeniin. Siitäpä lisää juttua tulossa!

Minttu

6 kommenttia:

 1. Nam! Mun piti kans juhannukseks tehä pavlovaa mutta ensi viikolla sit lomalla ehtii paremmin ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teet jo pohjat valmiiksi, i ekana loma-aamuna saat aloittaa heti aamiaisella pavlovasta ;) On ne vaan hyviä ja helppoja!

   Poista
 2. Herkullisen näköisiä! Tykkään niin paljon pavlovasta, se on kesäinen herkku vaikka talvellakin tulee tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ookkaan tainut talvella tehdä! Kyllä nää kuuluu niin kesään. Slurps.

   Poista
 3. Suloisia kuvia ja voin kertoo että hyviä olivat :) herkullisia suorastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun maistui ;) Lapsille olis varmaan uponnu vielä toisetkin! Ja ihana kun olitte ja tuli oikea syy herkutteluun <3

   Poista

Kiitos kun moikkasit!