4.6.2015

Lohikäärmepuistossa

Eilen vielä nautittiin lämpimästä kesäpäivästä lähellä sijaitsevassa leikkipuistossa, lohikäärmepuistossa, kuten me sanotaan. Tänään ei ole tuosta säästä ollut tietoakaan! Vettä on tullut miltei kokopäivän ja tuuli on puhaltanut yhtä kovasti kuin Nasun tuulisena päivänä, ilmapallon narussa roikkuen olisi voinut matkustaa! Nämä kuvat lämmitti tänään <3Edellisten yövieraiden hypättyä Lontoon koneeseen, saatiin pehmennykseksi uudet yökyläläiset ;) Jätskibaari on avoinna, kukas tulis matkailumajoitukseen seuraavaksi? 

Minttu


7 kommenttia:

 1. Mukava tunnelma kuvissa. Lasten kanssa ulkoilu puistossa ja luonnossa on parhautta - etenkin aurinkoisella säällä. Meilläkin on tapana käydä eräässä puistossa, josta löytyy sama lohikäärme ja miten hauska se lapsista onkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on meidän ihan lemppari puisto tässä lähellä! Tuolla tuo pieni metsäkaistale puroineen houkuttelee kiipeilyn lomassa! Ihan liian harvoin tulee vain käytyä!

   Poista
 2. Voi ja taas valuu kyyneleet :)! Siellä ne vielä kipittää! Juuri L tuumasi, että he olivat M:n kanssa sopineet, että voivat leikkiä yhdessä metsässä, molemmat omissaan, skypen välityksellä :). Ihania järjestelyjä ovat miettineet. Terkut aurinkoisesta Cardiffista, aamiaispöydästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkässä valumaan täälläkin, edelleen! Palaan tuon tuosta vanhoihin valokuviin! Metsässä siis tavataan! Täällä on koleaa ja tuulista!

   Poista
  2. Herkässä valumaan täälläkin, edelleen! Palaan tuon tuosta vanhoihin valokuviin! Metsässä siis tavataan! Täällä on koleaa ja tuulista!

   Poista
 3. Hauskan näköinen päivä :)). Lasten ilo on kyllä paras ilo :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja niiden suru taas raapii kyllä itseäkin eniten!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!