25.6.2015

Kesähuone-aitta-vierashuone

 ...en oikein tiedä miksi sitä kutsuisin. Mutta valmis se nyt on ja korkattukin jo, sekä vieraat että me. Minullehan tämän tilan alunperin oli tarkoitus toimia varastona, mutta J oli suunnitellut toisin ja aittahan siitä lopulta pitkien keskustelujen jälkeen tuli. Myönnettäköön että nyt itsekin jo peukutan tän huoneen puolesta. Hyvin täällä nukuttikin ja fiilis oli vähän kuin omalla mökillä olis oltu. Tämä huone toimikoon meidän rentoutumispaikkana mökin sijasta. Onkivapa ja kalasankko vaan ovenpieleen ja aamusta ennen töihin lähtöä muutamankymmenen metrin päähän joelle onkimaan tai vaikkapa aamu-uinnille. Suunnitelmia on jo monia mökkitekemisiksi tehty ;)

Sisustus on hyvin skandinaavisen vaalea, höystettynä vaalealla puulla. Seinämateriaalit ovat J:n valitsemat ja olen todella tyytyväinen niihin. Tuo puunvärinen seinä on amerikan lastulevyä, OSB-levyä ja antaa mukavasti lämpöä ja vähän teollistakin henkeä huoneeseen. Ja ah, tuo valkoinen lankkulattia, saatiinhan sitä edes johonkin tilaan laitettua. Ihana paljaiden varpaiden alla!

Pysyin lupauksissani ja mitään muuta uutta ei tänne ole ostettu kuin nuo lavojen alla olevat pyörät. Niiden ansiosta sängyn saa helposti erotettua kulmasohvaksi, huoneen toimiessa oleskelutilana. Monet jutut siis kaiveltu kaapeista, ostoslista keveni kun patjat saatiin ja lamppu otettiin sijoitukseen ystävien muuttokuorman alta. Aika passelisti tuo Le Klint tänne sopiikin, mitenhän raaskin enää lainaa koskaan purkamaan?

Yhden pitkän aamun täällä ehdin jo viettää kahvin ja sisustuslehtien parissa, ennen kuin suuntasimme mummolaan. Tulevia mökkiöitä odotellessa! Ja vieraitakin otetaan mielellään vastaan!Minttu

11 kommenttia:

 1. Nättiä nättiä! Ens kesänä sit tullaan, jos ette talveksi lämmitä :)!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kesällä kaipaa vaihtelua, tänne on kiva kömpiä muutaman metrin päästä ;)

   Poista
 4. Wautsi mikä huone :)) Kyllä tuolla kelpaisi viettää enemmänkin aikaa :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana! Saisi kuvaa ulkoakin, meillä samankaltainen suunnitteilla ��. Ihanaa kesää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laittelen kuvia ulkoakin päin, kiitos toiveesta! Aitta tuli meille halkoliiterin tarpeen myötä samaan rakennukseen!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!