29.4.2015

Tatuointikorut ja juhla-asu

Indiedays juhlat on nyt juhlittu ja arkeen palailtu. Koko päivä oli erittäin antoisa, tunnelmallinen ja hektinen. On aivan mahtava päästä näkemään ihmisiä blogien takaa, tulee ihan erilainen syvyys koko bloggaamiseen. Hurjasti mukavia ihmisiä, ihmisiä joiden kanssa tuntuu kuin olisi tuntenut jo kauemminkin. Outoa, kummallista ja jollakin tapaa taas todella turvallista. Olo oli mielettömän hyvä ja lämmin koko päivän. Kiitos kaikille teille jotka olitte osa päivääni! 

Yhtään kuvaa en tietenkään ehtinyt juhla-asusta lähtöhässäkässä ottaa, joten vetäisin sen kotona vielä kerran päälleni ja taiteilin (todellakin taiteilin ;)) kameran kanssa. Ei minusta asukuvaajaa taida tulla ;) Päädyin siis tuohon boheemiin pitsiin. Mekon olen aikoinaan ostanut Ilosaarirock mekoksi, mutta onneksi en ollut sitä niissä kinkereissä vielä kuluttanut. Siitä ei nimittäin olisi ollut gaala-asuksi enää! Laukku ja kengät löytyivät myös entuudestaan, vaikka haussa olikin vähän sirommat korkkarit niin loppujen lopuksi nämä olivat oikein hyvä valinta. Selvittiin ilman rakkoja ;)

Koruiksi kaulaan ja korviin valikoitui "kultaista" pitsimäistä, jotka nakyvät paremmin instan kuvissa ja ranteessa koristi lempparini humanity ranneke kultaisine lisukkeineen. Kokeilin ensimmäistä kertaa tatuointikoruja (vai miksi näitä kutsutaan?) ja sipaisin selkääni vielä lähdön hetkellä kultaisen sulan. Josta en siis saanut myöskään kuvaa, niin laitoin malliksi näihin kuviin tuon sormikorun. Aikas kivoja ja helppoja. Näistä innostui myös neitikäinen ja korusiirtokuvien laittoa taitaa olla vappuna luvassa. 









Täällä jo virittäydytään vappuun! Meinasin ihan palkan hankkia pellenä olemisesta vappuaattona ;) Ja mielessä pyörii että: "Mitähän sitä syötäisiin?"

Minttu

6 kommenttia:

  1. Hauskoja nuo tatuoinnit :)). Mäkin pääsen pian kokeilemaan niitä :)

    Kivaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä tulevan kesän hitti! Tykkään kovasti ja toimivat aika mukavasti lapsilla vappuna!

      Poista
  2. Sinulla oli kyllä aivan ihana asu, tuo vyö on hieno.
    Mukavaa vappua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Mia! Vyö kruunasi kyllä omastakin mielestä mekon, harmiksi se ei ole oma vaan ystävältä lainassa! Toivoen kestolainassa ;)

      Poista
  3. Oli kyllä niin ihana viikonloppua ja niin huippua oli tutustua <3. Oon ollut tällä viikolla niin väsynyt.. mutta onneksi flunssa alkaa olla jo takana päin :). Ihanaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mahtis ja ihan on ikävä ollut tällä viikolla sinuakin ja viikonloppua yleensä! Harmi kun flussa tuli tuliaisina, mutta se oli odotettavissa kun tirskuit jo niin kovasti! Nähdäänhän pian!

      Poista

Kiitos kun moikkasit!