9.7.2015

Caravan päiväkirjaa osa3: Kotka!

Hui hai Kotkasta! Ajeltiin Lappeenrannasta Haminan kautta Kotkaan ja ollaan oltu Santalahden leirintäalueella kaksi yötä. Säiden puolesta olisin kyllä ehtinyt laittaa postausta linjoille, mutta netti ei toiminut Santalahden sopukassa ollenkaan. Pari edellistä päivää ovat olleet siis aika sateisia ja me vietimme koko eilisen päivän vaunulla. Ollaan pelailtu lasten kanssa lautapelejä, katsottu yhdessä elokuvaa ja herkuteltu. Käyskennelty leirintäalueen sateisella rannalla ja leikkipuistoissa, tutustuttu uusiin karavaani ystäviin ja vilkuteltu jo haikeat heipatkin. Aika ihana kuinka lyhyessä ajassa nuo lapset löytävätkään kaverin ja tällä kertaa natsasi kemiat myös aikuisilla yksiin. Aika mukava ajatus treffata vielä joskus jossain ihan toisella puolella Suomea ja jatkaa siitä mihin jäätiin. Minultahan ei juttu lopu, sitten kun alkuun ollaan päästy ;) 

Rytmit on ihan lomamoodissa ja aamupalaa ollaan syöty puolen päivän aikaan ja päiväkahvit juotu ilta kuuden aikoja ;) Eilen lähdin päiväkahvin jälkeen pienelle metsäpolku juoksulle, kun muu porukka jäi leikkipuistoilemaan ja löysinkin aika kauniille merenranta paikalle. Sateesta huolimatta omat feng shuit oli tässä maisemassa aika kohdallaan. Puhelinkuvia siis taasen tarjolla ;)

Tänään me pakkasimme karavaanin ja lähdimme matkaan. Vietimme aurinkoisen päivän Katariinan Meripuistossa ja voinpa sanoa etten ole koskaan aikaisemmin käynyt noin kivassa puistossa. Tiistaina Kotkaan saavuttuamme kävimme toisessa aivan valloittavassa puistossa, muttei se ollut mitään verrattuna tämän päiväiseen. Noista puistoista teen teille vielä erillisen postauksen, kunhan saan kuvat koneelle. Illasta matkaan lähdettäessä katselimme sääennustuksia ja lupasipa näille Kotkan hoodeille sen verran hyvää että nyt me sit majaillaankin jossain täällä keskustan lähellä mattojen pesu paikan parkkipaikalla. Huominen hengaillaan siis vielä Kotkassa ;) Onhan se helppoa kun kesämökki kulkee mukana ;)


 Olisi kiva kuulla miten siellä on lomaa vietelty?

MinttuEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun moikkasit!