20.7.2015

Ilosaarirock 2015 on tanssittu tältä vuodelta!


On se vaan niin parasta kesässä! Wuhuu! Olo on aika lailla rätti-poikki-väsynyt ja ryytynyt kolmen päivän rockailujen jälkeen. Sielu ja sydän taas niin voimaantunut, että tällä jaksaa pitkälle syksyyn. Muistot pullollaan naurua ja iloista meininkiä. Auringonsäteet hiuksissa, hiekkaa varpaissa ja välistä kaikki yhdessä sumpussa vesipisaroita pressun alla pidellen. Välillä pompittiin hikipäässä lähempänä lavaa ja välistä taas tyydyttiin rennosti tanssahtelemaan tunnelmaa omalla viltillä.  

 Kotona kävimme vain nukkumassa muutaman tunnin yöunia, syömässä aamupalaa ja vaihtamassa puhdasta päälle. Molemmat aamut aloitimme musiikkia aurinkoisella terassilla kuunnellen ja kuoharia siemaillen. Rennot valmistelut, hitaat aamut ja elämän fiilistelyt. Valmistauduttua vaan reput selkään ja pyörät alle, joenrantaa kaupunkiin auringonpaisteessa pyöräillen. En uskaltanut ottaa kameraa menooni mukaan, joten teille kuvien myötä pieniä paloja festaripukeutumistani ja sunnuntai aamua kotona. Hipsua ja hapsua, pitsiä ja revittyä farkkua. Hipanemaa ja hametta. Rauhaa ja rakkautta. Reissusta tuliaisina löytyi rockiin uusi laukku ja makkariin Ikeasta vehreyttä (Hannan inspiroimana). Minä oikeastaan ostin palmun terassille, mutta pelkään kirvojen iskeytyvän siihen, joten palmu kulkee makkarin ja terassin väliä ;)

 Fiilis, ihanat ihmiset, hyvä ja rento meininki, niistä on meidän Ilosaarirock tehty. Loppujen lopuksi bändikattaus ei ole se miksi rockiin on päästävä, vaan tunnelma, jota ei mikään muu rock voi ainakaan minulle tarjota. Kaikki toimii ja iloisuus näkyy ympärillä. Tämä rohkeasieluinen etelässä syntynyt ja Itä-Suomalaisen kasvatuksen saanut tyttö tykkää <3

Minttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun moikkasit!