6.7.2015

Karavaanarin tie vei....

 ....Imatraan viime yönä, sen pidemmälle ei jaksettu eilen painella ja hyvä niin, sillä saatiin nauttia upea päivä Imatralla tänään. Yöllä pimeässä kun saavuttiin, vedettiin vaunu satamaan parkkiin kun vaikutti niin rauhalliselta paikalta. Aamulla heräsimme lokkien kirkumiseen ja aaltojen lyönteihin, ja totesimme löytäneemme yöllä täydellisen paikan ihan sattumalta. Aamupalan jälkeen käveleksimme rannassa, löysimme mukavan uimarannan ja surffibaarin rantahierontoineen. Olimmekohan oikeasti saapuneet Imatralle? Fiilis oli kuin etelän lomalla, mittarin lämpötila olisi vain pitänyt näyttää kymmenen astetta enemmän. Päivää kohti tuuli vähän lämpeni ja pilvet katosivat, me pakkasimme rantakassit ja vietimme rantsupäivää.

Täällä olisi saanut "Beach Body Massage" aivan kuin Thaikuissa ;) Jos olisimme rannalla olleet kauemminkin, niin varmasti oltais käytykkin rentoutumassa! Huippu! 

Illaksi me ajelimme keskustaan katsomaan klo 18.00 koskinäytöstä. Ja kyllähän siinä riitti pienellä ja vähän isommallakin ihmettelemistä, kuinka valtavalla voimalla vesi voikaan virrata. Sibelius soi taustalla ja koski pauhasi. Upea! Laitoinkin rinnakkain kuvia suht samoista kohdista, ennen ja jälkeen patoluukkujen aukaisun.
Tää typy kulki väsyneenä kaupungissa päivänkakkara kädessään, irroitellen terälehtiä ja lausuen: " Jaksaa kävellä, ei jaksa kävellä...."  ;) Jaksaa kävellä lopulta voitti!

Kosken kuohut nähtyämme starttasimme matkaan ja ajelimme Lappeenrantaan. Ehdimme illasta vielä tekemään kävelyretken rannassa ja leikkipuistossa, ihastellen kaunista auringonlaskua S
saimaan horisonttiin. Huomenna on siis Lappeenrannan vuoro tarjota parastaan ;) Täällä oltiinkin pari vuotta sitten ja muutama paikka onkin jo tiedossa minne huomenna suunnataan!Lomakuulumisia päivitellen,

Minttu

9 kommenttia:

 1. Wautsi:). Ihania kuvia! Todella kauniin näköinen paikka! Olisipa kiva päästä käymään jossain uudessa paikassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaanko, että Imatra yllätti ;) Ollaan aina aikaisemmin menty vain ohi nopealla pysähdyksellä, mut kyllä kannatti hengailla vähän pidempään. Uusia paikkoja kohti vaan!

   Poista
 2. Ihanaa lomaa teille <3. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nautitaan kyllä hurjasti! Jospa sitä ehdittäis näkemäänkin lomalla?

   Poista
 3. Onpas huokeat maisemat Imatralla! En ole koskaan käynyt katsomassa kosken kuohuja, kaikki niitä aina kehuvat.
  Toivottavasti on mukava loma ja viihdytte Lappeenrannassakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kuohuja minäkin, ihan mahtavat! Ne pääsee näkemään vaikka ihan iltareissulla, jos lähellä muuten oleskelee! Lappeenrannassa viihdyimme, se vasta kesäkaupunki onkin! Ihana kaupunki sisustusputikkeineen ja satamoineen, suosittelen!

   Poista
 4. Ihania loma kuvia <3
  Mukavaa lomaa karavaanarit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Onnelliset karavaanarit nauttivat kyllä täysin ;)

   Poista
 5. Upeita nuo kuvat koskesta ja tuo biitsikin.Tulisi vaan biitsikelit.Piti ihan tulla uudelleen katsomaan koneen kautta kuvat :) Meillä alkaa olla loppusuoralla tämän kesän reissut.MIssäs päin nyt matkaatte?

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!