21.7.2015

Niistä kotiin tuomisista....

Kotona ei pyykinpesulta, siivoamisilta ja rockailuilta sitten aikaa paljon muuhun jäänyt. Nämä LW:n printit olivat ne Lappeenrannan Loftista kotiin ostamani tuliaiset. Ja printtiklansio oli saatava auki heti kotiin päästyäni! Siinä niitä ihailin työpöydälläni, nostelin malliksi muutaman lipaston päälle ja tauluhyllylle. Printtien lopullisia paikkoja en ehtinyt enempää miettimään, nimittäin pyörät liikkuvat taas allamme. Nyt lomaillaan ja sisustaahan ehtii sit syksymmällä! Vaikkakin ihan vähän kutkutteli myös kotiin jääminen ja printtien pyöritteleminen, kun noita Suomen sääkarttoja tutkaili. Toivotaan reitillemme enemmän auringonpaistetta kuin sadetta. Sadesäällä vaunuilu ja reissuilu ei voita kotinurkkia!

 Mitäs pidätte? Minä olen ihan rakastunut näihin printteihin <3 

Minttu


8 kommenttia:

 1. Ihania printtejä ♥ Mukavaa reissun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ei tässä ole paljon muuhun ku reissuiluun ehtiny, blogitekstit syntyy aina yöllä autossa matkatessa ja blogien lukeminen jää ihan kokonaan! Parannusta luvassa!

   Poista
 2. Arvelinkin, että ootkohan viimein päässyt hankkimaan näitä printtejä? Hienoja ovat!

  VastaaPoista
 3. Kauniita printtejä! Mukavaa lomareissua ja toivotaan aurinkoisia lomakelejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Venla, olen ihan lääpällään noihin kuviin. Kyllä säät näyttää ennusteissa ihan toisilta kuin paikanpäällä. Se on tänä kesänä tullu huomattua!

   Poista
 4. Vau! Upeita printtejä!!! Tuollaisia en ookaan aiemmin nähnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olin sitä kalenteria vailla, mut nää ehti ensiksi näppeihin ;) kalenteri olis ollu tilattavissa!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!