30.8.2015

Cashew-suklaabrownie





Cashewpähkinä-suklaabrownie
200g tummaa suklaata
200g voita
3dl sokeria
2dl vehnäjauhoja
1/2 dl kaakaojauhetta
1/2 tl suolaa
1/2 tl leivinjauhetta
4 munaa
n. 1dl rouhittuja cashewpähkinöitä

Sulata suklaa ja voi kattilassa, sekoita joukkoon sokeri ja anna seoksen jäähtyä kädenlämpöiseksi. Sekoita kuivat aineet ja rouhitut pähkinät. Lisää munat jäähtyneeseen suklaaseokseen ja sekoita. Lisää jauhoseos ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperoituun vuokaan n. 20x20cm ja paista 175 asteessa n. 20-25min. 

Meillä tarjoiltiin mustikoiden ja kermavaahdon kera kun niitä löytyi valmiiksi jääkaapista, mutta minun makuuni parasta olisi aidon vaniljajätskin kanssa. Itse puolitin ohjeen, ja silti siitä riitti naapuriin asti ja vielä saadaan suut makiaksi tänäänkin. Täällä on pitkästä aikaa vietetty viikonloppu ihan kotoilun merkeissä. Vaihteeksi niin rentouttavaa ja mukavaa!

Minttu


6 kommenttia:

  1. No voi harmi, kun ei olla enää naapureita :(!! Kuola valuu kohta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt naapuriin asumaan ja äkkiä ;) Vai pitäiskö postittaa herkkuja? Kyllä on sinunkin herkkuja ollu ikävä ;)

      Poista
  2. Nam! Pitääpä joskus testata, niin herkulliselta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paranevat vaan kun pari vuorokautta ovat jääkaapissa olleet. Pikainen lämmitys ja suussa sulavia. Helppoja myös tehdä!

      Poista
  3. Ah, näyttääpä herkullisilta! Syksyn tullen voisikin aktivoitua taas leipomaan. Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyllä tekee minullakin mieli leipoa, tekis mieli lämmitellä uunia vähän joka ilta ja leipoa jotain. Leivinuunissa paistetut sämpylät syksyn ehdoton suosikki! Aktivoiduhan sinäkin!

      Poista

Kiitos kun moikkasit!