19.9.2015

Vaaleanpunaisia unia uudessa sängyssä








 Täällä on meneillään sängyn vaihtoviikot ;) Koululainen sai uuden sängyn jo kuukausi sitten, nuorimmainen ei vielä tiedä joutuvansa luopumaan sängystään tulevalla viikolla ja meidän aikuistenkin sänky olisi uusilla. M on puhunut jo pitkään tahtovansa jousipatjasängyn, sellaisen kuin meillä aikuisilla on. Se on kuulema paljon parempi nukkua kuin oma vanha. Tässä "uudessa" sängyssä on neidillä uni maistunut ja vain kerran hän on viereemme yöllä kömpinyt! No joo, tiedän minä ettei se viereen tuleminen oikeasti sängyn paremmuudesta johdu ;) Tämä sänky tuli meille tori.fi annetaan osastolta ja oikein on hyvässä kunnossa. Ostin vain helmalakanan ruudullisen rungon peitteeksi ja jotensakkaan tähän sänkyyn en ole osannut ottaa sänkypeittoa ollenkaan käyttöön. Pidän näista tasaraitaisista pussilakanoista hurjan paljon ja harmihan ne olisi päiväpeiton alle peittää. Trikoiset pussilakanat ovat myös molempien lasten lempparit nukkua. 

Onkos muuten teillä nämä kimaltava silmäiset pehmolelut suuressa suosiossa? Meillä tätä on jatkunut nyt vuoden verran, minä en enää pysy edes mukana montako noita "kiilusilmiä" meillä majailee. Kaikki pitäisi aina saada mukaan kun yötsyily reissuun ollaan lähdössä, oman kassinhan näille jo saa varata!

Nyt ulkoilemaan, vesisadetta uhmaten ajattelin lähteä patikkapolulle tuonne kansallispuiston maisemiin. Me nimittäin ollaan taasen metsäretkellä ja tällä kertaa kahdestaan!

Minttu


5 kommenttia:

  1. Ihanan hempeä lastenhuone! Love it :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja juuri kun olin nuo hempeät vaaleanpunaiset pom pomit saanu kattoon, niin neiti ilmoitti että lempiväri on violetti ja toivoi niiden olevan sitä sävyä ;)

      Poista
  2. Teidän molemmat lasten huoneet on aivan ihania!! Millaisia mattoja te muuten yhdistätte tuohon värimaailmaan, minusta on hankala löytää kivoja lastenhuoneen mattoja, jos ei Hello Kitty-versiot innosta. :D

    Kiitos tästä postauksesta, mekin päätettiin juuri muutama viikko sitten vaihtaa tyttösen sänky tuollaiseen runkopatjasänkyyn, ja kapinoin sitä vastaan loppumetreille asti. Halusin sängyn, jossa olisi kaunis puurunko ja kivat päädyt, mutta sellaisten valikoima on surkea tai sitten maksavat aivan tolkuttomasti. Annoin sitten periksi ja tämä postaus tuli mulle nyt kuin tilauksesta, ehkä minäkin saan meidän sängystä kauniin (helmalakana oli täysin unohtunut päästäni ja pelastaa tilannetta paljon). Sänky saapunee tällä viikolla, nyt voin ehkä jo odottaa sitä innolla. ;) - Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että tunnelmista on ollut hyötyä ja postauksesta olet saanut vinkkejä. Ja tosi kiva kun jaat sen kanssani, parasta! Meillä tahtoo helposti tuon uuden sängyn kanssa mennä välistä trampoliini harjoitteluksi ;) Niin on hyvät jouset! Mattona tässä huoneessa valkoinen lankamatto (oli joskus meillä olohuoneessa), ei paras mahdollinen kun pienet osat häviää mattoon. Pojun huoneessa harmaa-valkoinen puuvillamatto Annon mallistoa. Täytyypä seuraavat kuvat laittaa niin että matotkin ovat näkyvillä, kiitos vinkistä siis.

      Poista
  3. Vau, upealta näyttää! Pom pomit on tosi kivan näköiset ja tuo värimaailma, ah miten nättiä!

    VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!