6.1.2016

LoppiaistaHrrr. Hrrr. Josko ulkona on hyytävän kylmää, niin sisältä katseltuna pakkaspäivä auringon säteineen on kyllä kaunista katseltavaa. Meidän kuusi lähti jo viikonloppuna ja tilalle kantautui makuuhuoneen iso palmu. Olohuone on kokenut pientä muutosta muutoinkin, mutta siitä kuvia tuonnenpana. Nyt nappaan tuon neuleen kätösiini, että pipo viimein valmistuisi. Seuraavaksi taidankin neuloa itselleni kaulurin, uudet langat jo odottavat pussissa neulojaansa. Uunin kyljessä kiikkuen ja neuloen menköön tämä loppiainen. Lapset uhmaavat pakkasta pihalla kavereiden kanssa. Hurjia, urheita ja reippaita. Hrr. Hrr.

Minttu

9 kommenttia:

 1. Kaunis pipo tulossa! Ja miten ihanalta auringonsäteet näyttävätkään <3

  Meillä muut istuvat sisällä, mutta pikkumies lähti ulos... -30 astetta ja mielettömän kaunis taivaanranta. Valo on lisääntynyt huomattavasti. Terkkuja pohjoisesta, pus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipo onkin jo valmis ja omastakin mielestä siitä tuli kaunis. Sävy langassa hipoo täydellisyyttä! Aurinko antaa piristystä kummasti, sitä sen tuomaa lämpöä odotellessa!

   Poista
 2. Kylmä on täällä etelässäkin, mittarissa nyt -21! Onneksi huomenna pääsee lämpimään. :)
  Mulla neulomisinto loppuu aina kuin seinään vuoden vaihteessa. Ensi syksynä taidan kaivaa kutimet seuraavan kerran käsiini.
  Mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla into on nyt vasta tän talven osalta aluillaan, kesällä tekee mieli sit virkata enempi. Into katsoo enemmän minun kohdallani mallia, hyvän ohjeen löytyessä tartun puikkoihin. Ihanaa lomaa, nautihan munkin puolesta lämmöstä!

   Poista
 3. Me kans uhmattiin tänään pakkasta ja oltiin pari tuntii kävelyllä! Upea ilma, vaikkakin niin kylmä. Hrr!!

  Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Viimein linjoilla kaikkien pyhien jälkeen! Bongasinkin kuvista, että jotain uutta on olohuoneessa, kiva jos siitä tulee postausta myöhemmin. Tuosta sinun piposta tulee todella herkullisen värinen, yritin syksyllä löytää juuri tuon sävyisiä tyynyjä ja torkkupeittoa mutta ei ollut tarjolla. :/ Hyvää uutta vuotta täältä, mukana ollaan tässäkin vuodessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä ollaan tarkkasilmäisiä oltu, sohvan paikkakin siirtyi tuon penkin myötä. Langan sävy on kyllä täydellinen, aikas iso homma olisi siitä torkkupeittoa neuloa mut täydellisen kyllä saisi. Pitkään arvoin et teenkö pipon vai sohvelle tyynyn, sävy sopii sisustukseemmekin niin hyvin. Kiva Anu kun olet siellä, olenkin sinua jo kaipaillut! Alkoiko teillä takkahuoneen remppa?

   Poista
  2. Hihii, bongasinpa sittenkin oikein sohvan paikan muuttuneen. ;) Ja ihana kuulla, täällä ollaan! Meillä on remppa jo niinkin pitkällä, että huone on tyhjennetty ja mies arpoo milloinka saisi itsensä seinien kimppuun. Laminaatitkin odottaa jo siisteissä pinoissa remppamotivaation nousemista (puhumattakaan remppataidottomasta sisustajasta). Kyllä tämä tästä! ;)

   Poista

Kiitos kun moikkasit!