16.1.2016

Tulppaanin päivä
Eilen perjantaina 15.1. vietettiin tulppaanin päivää ja minä olen kyllä nyt tulppaanieni kanssa päivän myöhässä. Värikkäät tulppaanit tarkoittavat minulle kevättä, vaikkakin valkoiset tulppaanit hyväksyisin joulupöytäänkin. Heti joulukukkien ja hyasinttien väistyttyä sisustuksesta odotan tulppaanien ja helmililjojen tuloa kauppoihin, eilen Lidlistä löytyi molempia. Meillä on nyt sisällä koittanut kevät, vaikka ulkona pakkasmittari näytti eilen -32 astetta kun ajelin nämä tulppaanit apukuskin paikalla kaupasta kotiin. Huh. 

Tänään tein kirpparikierroksella upeita löytöjä ja niistä yksi on tuo kuvissa näkyvä lohenpunainen kristallilasi. Minulla sattui olemaan aivan samaa sävyä olevia PartyLiten kynttilöitä kaapissa, joille olinkin etsinyt sopivia kippoja. Nyt natsas. Laseja oli siellä useita, mutta minun mukaani päätyi vain yksi. Löysin myös ihanan valaisimen, josta tulette kuulemaan vielä. Ihanaista lauantai-illan jatkoa!

Minttu


9 kommenttia:

 1. Kauniin väriset tulppaanit, jännä miten niistä tulee keväisempi fiilis pakkasesta huolimatta. :) Ja kerrassaan herkullisen värinen kirppislöytö! Mukavaa lauantai-iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kirpparilöydöt on kyllä aina ihan parhaita löytöjä! Vink, vink, sinne jäi vielä ;) Värikkäät tulppaanit tekee niin kevään kotiin ja mulle helmililjat...sieltä se pääsiäinen pian koittaa!

   Poista
 2. Mä just eilen ostin pari kimppua tulppaaneita! Aivan ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat, väreistä on joskus jopa vaikea valita ja udein päädynkin tuttuun ja turvalliseen valkoiseen!

   Poista
 3. Kaunista ja niin keväistä. Tammikuussa on mukava, kun kauppoihin alkaa tulla keväisiä kukkia. Ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Viikonloppujen yksi parhaita puolia on se kun saa kuvata valoisaan aikaan ;) Mutta parasta on kun ei tarvitse herärä herätyskelloon!

   Poista
 4. Ihanasti nuo tulppaanit! Ovatko nuo helmililjoja tulppaanien kanssa ( :O :D)? Kauniita ovat myöskin. Itsellä ei kyllä joulupöytän tulppaanit eksyisi, mutta keväällä kyllä.

  VastaaPoista
 5. Tulppaanien seassa on eukalyptuksen oksia! Tulppaanit ja joulupöytä kuulostaa riitelevältä, mutta oikeastaan valkoiset tai Punaiset ovat aika täydelliset!

  VastaaPoista
 6. Okei, kiitos :) Mietinkin että helmililjathan ovat kukkia, mutta en ole mikään hortonomi :D Nyt alkoi ne punaiset joulupöytään houkuttelemaan, ehkä ensi vuonna :)

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!