17.1.2016

The Löytö

Kirppareilta tekee vaan ne löytöjen löydöt! Tämä valaisin ihanuus tuli minua vastaan eilisellä "pakkasta pakoon" -reissulla kirpparilla. Ja pöytävalaisimiahan ei koskaan ole liikaa, akuutein tarve on Miss M:n työpöydälle ja minun ompelupöydälle. Tämä kaunokainen päätyy M:lle, kunhan saadaan kaivettua pöydän pinta piirrustusten alta esiin ;) Kyseisestä syystä päädyin kuvaamaan kaunokaisen yöpöydällä! Olohuoneen tasolle kaipailisin valaisinta myös ja lattiavalaisimellekin paikka olkkarista löytyisi, haaveilemani valaisin vaan on tähän hetkeen liian tyyris. Eli osukaa valaisimet tielleni vain ;) Paikkoja kyllä löytyy!

Olisiko valaisin tarttunut sinun mukaasi?

Minttu

8 kommenttia:

 1. Siis aivan ihana!! Tuollaisia helmiä ei tule ikinä vastaan kun kiertelen kirppareilla (mulla on tosi huono kirpparituuri ollut aina ja kaverit tekevät löytöjä harva se viikko). ;D Eihän näitä sattunut jäämään sinne useampia? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Voih, näitä ei kyllä minun silmääni enempää osunut! Ilmoitan heti jos eteen sattuu! Joskus tulee tehtyä reissuja ettei löydä yhtään mitään ja toisinaan eteen sattuu liikaakin ja valintaa on vaikea tehdä. Sitä kun yrittää mukamas olla ostamatta mitään turhaa ;)

   Poista
 2. I-H-A-N-A!!! Todellakin olisi päätynyt omaankin ostoskoriin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tähän käsi tarttui aika salamana! Tungosta ei pakkasella ollu kirpparillakaan, ei tarvinnut siis rynniä tän perässä ehtiäkseen ensimmäisenä ;)

   Poista
 3. Kylläpä on kaunis valaisin, ihana! <3 Tykkään hurjasti valkoisen ja kullan yhdistelmästä - hyvältä näyttää teillä.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kahta kertaa en miettinyt itsekään!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!