27.1.2016

Neiti Neitikäinen

Jokaiselle meistä muotoutuu jo lapsena tiettyjä tapoja ja toimintamalleja, udeinhan ne ovat meidän vanhempien luomia tottumuksia mutta jotkut rutiinit tai riitit vain muodostuvat itsestään. Silloin kun lapset nukkuivat samassa huoneessa, heidän ongelmaksi meinasi muodostua se että toinen tahtoo nukkua pieni yövalo päällä ja toinen taas ihan pimeässä. Useampana iltana valoista taistellessa keksin viimein ratkaisun, neitikäiselle silmälaput silmille ja pojulle pallovalot loistamaan. Näin löytyi kompromissi. 

Nykyisinkin, vaikka he nukkuvat omissa huoneissaan, ovat samat rutiinit edelleen käytössä. Neiti huutaa illalla aina viimeiseksi: "Silmälaput yöllä pois!" ja toiselta puolelta taloa kuuluu: "Pallovalot yöllä pois!" Suloisia. Yhdet silmälaput on jo loppuun kulutetut ja näköjään ovat päässeet hevosen ja unikavereiden käyttöön. Reissuissa nämä on aina neidillä mukana, unikaverin lisäksi. Ja kyllä tää pienit naisenalku vaan silloin tällöin kauneusuniensa jälkeen sipaisee hajuvettä korvan taakse ja huulikiillettä huulilleen. Liikkis ;)Ja en ollut keksiessäni suunnitellut tällaista rutiinia neitikäiselle luoda ;)

Minttu

2 kommenttia:

  1. Ihan parhaat nuo iltahuudahdukset! :D Kyllä tytöt vaan aikaisin aloittaa nämä jutut, täällä sipaistaan aamulla ennen hoitoonlähtöä Babylipsiä huolella huuliin, erehdyttävästi käyttäytyy peilin edessä kuin äiti, mutta en tunnusta esimerkin voimaa. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat rutiinit <3
    Ja valtavan kaunis huone!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!