20.1.2016

MakuuhuoneessaAika riisuttua on makuuhuoneessa tällä hetkellä, petikin useimmiten petaamatta tai peitot heitelty vähän sinne petaukseen päin, puoli huolimattomasti, niin kuin näissä kuvissa. Mielestäni sänky näyttää usein paljon kivemmalle, houkuttelevammalle, tässä huolimattomassa petauksessaan. Mitä sitä piilottelemaan kivoja lakanoita päiväpeiton alle, petaukseni onkin usein puolipetaus, jossa pussilakanat jäävät osittain näkyviin. Olisikin kiva tehdä postaus erillaisista petauksista ja kuulla teidän mieltymyksiä. Pienillä jutuilla saa kivaa vaihtelua ja uutta ilmettä aikaan. Meidän makkarista on edelleen toinen puoli kuvaamatta, odottaen että saisin maalattua vanhan kaapin joka siellä kulmalla tönöttää. Kaappi tämänhetkisessä ulkoasussaan näyttää aika rähjäiselle, mutta niin me vain ollaan sitä kolmisen vuotta jo katseltu! Mustaa kalkkimaalia olisi kaappi vailla ja työhön tarttuvaa, innokasta tekijää ;)

Minttu

11 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen makuuhuone ❤️ Ja voi miten ihastuttava kattovalaisin, oletko tehnyt sen itse? Mukavaa pakkaspäivää ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valaisin on Ikeasta, tykkään todella paljon näistä, kevyt leijuva unipilvi.

   Poista
 2. Ihana tunnelma on tuolla teidän makkarissa ja kaunis valo näissä kuvissa. Messinkinupit sängyssä ja nuo naulakot seinällä sopii ihanasti sävyjen puolesta yhteen. Kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollu ajatuksena vaihtaa sänky, kun patjat olis uusilla mut ei taideta raaskia luopua tästä kuiteskaan! Välillä kaipaan raikkaampaa kokonaisuutta mut kuitenkin sit tää sänky tuo kivasti kontrastia ja "täyttää" isoa makkaria kivasti!

   Poista
 3. Todella kauniilta näyttää! Täällä liputan myös kauheasti sinne päin pedatun sängyn suhteen, tulee himo päästä kauniisin lakanoihin! Meilläkin voitaisiin muuten kokeilla sitä puolipetaamista, ei yhtään hullumpi idea. Seuraavassa kodissa haluaisin panostaa kauniiseen makuuhuoneeseen ennen muita huoneita, kuitenkin se on paikka jonka viimeisenä ja ensimmäisenä näkee ja kaunista on mukava katsella :) Tällä hetkellä meiltä puuttuu rauhallisuutta makuuhuoneesta kun siellä on kissojen vesiautomaatti ja arkkupakastin, joka onneksi on hiljainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pedatussa sängyssä on sitä särmää ja petaamaton houkuttelee heittäytymään! Meilläkin on pakasti ihan lähellä makkaria, mut nää nykyiset on niin hiljaisia ettei siitä kuulu kyllä mitään ääntä.

   Poista
 4. Ihana kaunis hillitty makkari! Itse pidän myös huolimattomasta petauksesta. Ja mieletön verhotanko siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää verhotanko on kyllä edullinen hankinta! Eikä tuu reikiä seiniin ;) meillä ei olekaan tän verhon lisäksi kuin keittiössä verhot.

   Poista
  2. Verhojen ja verhotankojen valinta on minusta hurjan hankalaa. Ja päädyn aina valkoisiin pellavaisiin ja mahdollisimman eleettömiin tankoihin.

   Poista

Kiitos kun moikkasit!