8.1.2016

Muutosta olohuoneessa

 Niin että tällaista muutosta on olohuoneessa tapahtunut. Olen kaivannut jo pidemmän aikaa ikkunoiden alle tasoa, johon tehdä vaihtuvia asetelmia ja jossa säilyttää viimeisimpiä lehtiä, polttaa kynttilöitä, siirtää sohvalta ylimääräisiä tyynyjä "syrjään" silloin kun sohvan valtaa useampi istuja. Keksin paremman puutteessa siirtää terassin pöydän äärestä J:n tekemän pitkän penkin tason virkaa toimittamaan ja aika kivastihan se tuohon olohuoneeseen istuu. Hieman kevyempää tasoa ajattelin, vähän kuin tekemämme sohvapöytä, kevyt rautarunko ja ohut taso sen päällä. Unelmallinen kansi olisi materiaaliltaan kiveä, vaikkapa sitä marmoria ;) Tämä penkki toimii siinä mielessä paremmin, että siinä voi tarpeen tullen istuskella ja uuden tajan saavuttua penkiltä on tavattu useasti pieniä pötköttelijöitä telkkaria katselemassa.

Uusin hankinta olohuoneessa on tuo taljakaupasta tilattu Islannin pitkävillainen lampaantalja. Talja on yleellisen pehmeä, silkkinen ja lämpöinen, väri aivan täydellinen meille, ei värjätty vaan aitoudessaan juuri oikean sävyinen. Talja onkin kiertänyt istujien mukana Hee Loungesta keinuun ja sieltä takas penkille tai sohvalle, lapset tahtovat sen usein peitokseen aamulla ohjelmia katsoessaan. Enpäs paljon täydellisempää pakkaspäivien piristettä olisi voinut hankkia, tästähän haaveilin jo alkutalvesta. Ostoskoriin taitaa sujahtaa vielä toinenkin talja, toimituskin oli erittäin nopeaa ja talja postissa parin päivän päästä tilauksesta. Suosittelen kurkkaamaan jos taljasta olet haaveillut, nämä ovat kaupassa juuri nyt alennuksessa. Klik, klik.

Minttu

8 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Tuo penkkihän on ihan täydellinen ikkunan eteen <3 Ihastuin samalla tuohon mustaan kynttilään, mistähän löytäisin sellaisia itsellekin...?

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelen hankkineeni nuo mustat kynttilät Indiskasta. Löytyykö teiltä päin?

   Poista
 2. Todella kaunista ja ihana idea tuo penkki :). Taljat ovat niin ihania ja tuovat lämpöä kotiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taljat jotenkin kuuluvat talvikotiin, tää on kyllä yleellisin mitä minulla on koskaan ollu!

   Poista
 3. WOW! Ihana idea ja mikä mahtava paikka vaihtuville kollaaseille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja meillä kun ei näitä tasoja tai lipastojen päällisiä juurikaan ole, mihin voisi vaihdella. Tää toimii nyt aikas kivasti, ainakin siihen asti kun varsinainen suunniteltu taso saataisiin toteutukseen.

   Poista
 4. Tuo penkkihän natsaa loistavasti teidän värimaailmaan, nerokas ajatus siirtää se sisälle. Ja talja on täydellinen, omat yksiväriseksi värjätyt näyttävät nyt ihan litteiltä ja tylsiltä. :D Pakko saada tuollainen viimeistään ensi talveksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taljat olis näin kevättä kohti alennuksessa ;) ja minusta menee kivasti koko talven. Heti syksyllä tekee mieli kaivella taljat esiin!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!