29.1.2016

Viikonloppu
Jokseenkin raskas viikko takana, torstaina oli jo perjantainen olo ja väsymystila, välipäivä liikunnasta, koska ei vain jaksanut. Tänään käyn perinteiset viikonloppukukat ja taidetaanpa samalla kurvata kauppahallin lihatiskin kautta. Pala kunnon pihviä ja lasillinen punaista olisivat paikallaan. Olohuoneessa sohva on saanut sinisen tyynyn ylleen ja miellyttää tällä hetkellä silmääni kovasti tuon hennon vaaleanpunaisen rinnalla, ottean sävymaailmaltaan yksiin sinisävyisen skandinavisk kynttilän kanssa. Kynttilä onkin meillä ensimmäinen laatuaan ja ei tule jäämään viimeiseksi, niin on hurmaavan ihana tuoksu ja pitkä paloaika. Joulupukki toi minulle tuon Koto huonetuoksun, se leijailee jo ovella vastaan kun kotiin saapuu. Pientä arjen luksusta! 

Mutta nyt starttaan viikonloppuun, mukavaa sellaista teille kaikille!

Minttu

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia , jälleen kerran <3

  Sapuska ja nestesuunnitelmat kuulostaa hyviltä! Minun ilta menee Buranapöllyissä, mutta ota lasillinen minunki puolesta...Oikein mukavaa viikonloppua Minttu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkö kipuillaan? Pikaista paranemista täältä puhaltelen 😘 punaisin viiksin 😉 ja kiitos ihana ❤️

   Poista
 2. Teidän koti on kyllä todella kaunis! Oikein ihanaa ja rauhallista viikonloppua teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lemmi! Rauhallisesti täällä otettiin, menin lauantainakin nukkumaan jo 21.00 aikoja :) Lepo tekee välillä niin hyvää!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. En olisi koskaan uskonut, että tulisin vielä pitämään sinisestä sisustuksessa. Oli nimittäin sinisen koko kirjo mun huoneessa silloin 90-luvulla!

   Poista
 4. Voih, niin kaunista! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!