18.1.2016

Neulotut vinoraidat pipossa


Tuli neulottua tämä pipo juuri oikeaan aikaan valmiiksi, nyt on pysyny ajatukset lämpimänä tämän pipon alla. En laittanut pipoon mitään vuorta ja silti se on ollut riittävän lämmin. Vinoraitaneuleen ohjeen katoin dropsin sivuilta ja kavennukset kehittelin itse. Neuloin suoraa pötköä ja kavensin aika nopeasti, niin sain tällaisen hieman löysemmän, pienesti lörpöttävän mallin. Olen tykännyt piposta hurjan paljon, minulla yleensä kaikki neuleet hieman kutittaa mutta tämä lanka on osoittautunut kutittamattomaksi. Palmikkopannan sain valmiiksi myös ja se on lämmitänyt nyt kaulalla, nostetaan se kaulalta päähän viimesitään laskettelurinteiden aurinkoisilla terasseilla ;) josko nää pakkaset viimesitään kevättalvella lauhtuis! Seuraavaksi olisi haaveissa kokeilla saisinko neuletakkia valmiiksi asti? Sellainen lämmin ja pehmoinen, kutittamaton kaapista vielä puuttuu!

Minttu

4 kommenttia:

 1. Kiva pipo. Itse oon etsinyt vähän samantapaista, mutta ihan vaan kaupasta :) Mun käsissä langasta tulis luultavasti jotain ihan muuta kun tollanen pipo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älähän sano, tää oli kyllä niin simppeli tehdä. Kaupasta minäkin yleensä piponi olen hakenut, kun olen luullut etten saa mieleistä tekemällä. (Vähän liian tarkka kun olen!) Itse kun tekee niin saa paljon paremmasta langasta/materiaalista mitä perus-kaupassa on perus-hintaan tarjolla!

   Poista
 2. Siitä tuli aivan superherkku! <3

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!