18.8.2015

Pullan tuoksuinen äiti?

Vaikka en niiden tuoreiden pullien kanssa ole kotona koululaista odottamassa, niin taittuu tää laipominen minulta sentään viikonloppuisin. Ja teinpä sunnuntaina myös "maailman parhaita sämpylöitä", tytärtä lainatakseni. Kunnialla otin kiitoksen vastaan, nimittäin aika harvoin häneltä syömisiin liittyvissä asioissa positiivista palautetta saan ;) Kynttilät ovat löytäneet kesän jäljiltä tiensä pöydille ja kanervan oksat maljakkoon. Minun mielen on vallannut jo syksyn sävyt, vaikka aurinko ja lämmin on hellinyt jo useamman päivän eikä loppua lämpimille näy. Jotenkin en jaksa enää innostua kesähepenistä, vaan tekisi mieli jo kaivautua neulepaitoihin. Ei ollenkaan minun tyylistäni, mutta onko sitä jo niin vuodenaika-riippuvainen etten innostu enää kesästä. Mieli halajaa jo syksyyn? Syksy on minulle vuodenajoista vaikein ja jotain kivaa on väsymyksen ja mielialan nostattamiseksi kyllä keksittävä. Saas nähdä mitä tuleman pitää ;) Kyllä tää taikinasormi meinaa muutakin kivaa tehdä kuin vain leipoa.




Syksyisin ajatuksin ja pullan tuoksuin, 

Minttu

12 kommenttia:

  1. Ei mietitä vielä syksyä! Nautitaan vielä ihanista ilmoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän ;) aurinko on ehdottomasti mun juttu ja nautitaan, vielä ne sateetkin varmaan saadaan!

      Poista
  2. Toivottavasti tiedossa jotain superkivaa :)! Ps. Mäkin leivoin pullia lauantaina, mut eihän ne ollu millekään ilman raesokeria. En löytänyt sitä kaupasta tänäänkään.

    VastaaPoista
  3. Voi miten herkullisennäköisiä pullia! En ole leiponut pullaa todella pitkään aikaan, vuosiin. Lupasin ajat sitten tytölle, että leivon sitten ekan kouluviikon kunniaksi pullaa, mutta kuinkas ollakaan olen jo viikon ollut kovassa flunssassa...

    Kauniita kuvia ja kanervan oksat näyttävätkin niin näteiltä. Toivotaan, että keksit jotain kivaa syksylle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää syksyn värit ja puuhat vaan kummasti hiipii kotiin! Nyt heti ku sairasteluilta paranet niin pullan tekoon! On ne vaan herkullisia syödäkin!

      Poista
  4. Ihan siis samat tuntemukset, ei jaksa enää innostua, tuli sitten mimmoset helteet tahansa. Olis sillon ollut lämmin kun sitä toivottiin :) Ihanan näköistä teillä taas siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä juuri, jaksoin aikani odotella ja sit ajattelin et tulee ne lämpimät jos on tullakseen. En osannut ajatella niiden tulevan silloin kuin alkaa totaalinen arki perheessämme ja ei ole juurikaan aikaa lämpimistä nautiskeluun. Tänään oli kyllä ihana käydä tuolla helteessä hölkällä, hikoilut maksimoi ilma ;)

      Poista
  5. Heippa Minttu! Tyylikäs ja elämänmakuinen blogilöytö. Jään mielelläni seurailemaan juttujasi. Kauniit kuvat pullista! Tervetuloa vastavierailulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta Kaisa, sitä on niin kiva saada ja kuulla että elämän meno välittyy ;) Ja minäpäs tulen heti vierailulle.

      Poista
  6. Ihanaa kun joku muukin sanoi sen ääneen; mullekin nämä helteet alkaa jo riittää. Tosin rakastan kyllä alkusyksyä kun on vielä valoisaa ja lämmin tuuli, mutta tosi raikas ilma. Iso kaulahuivi ja neulepusero jo odottavat käyttöön pääsyä. ;) Myös keväästä asti riepotellut sisustusvimma jatkuu, ikään kuin syksy pitäisi aloittaa puhtaalta pöydältä kotonakin. ;D Terkkuja taustalukijalta, joka yrittää taannoisen toiveesi mukaisesti aktivoitua myös kommailemaan. :) - Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Anu kun olet aktivoinut, tiedätkö että kommentit lämmittävät niin mieltä ja tuo vastavuoroisuutta tähänkin touhuun! Minäkin pidän alkusyksystä ja ruskasta, sit kun alkaa ne sateet ja koleat pimeät niin mieltään saa tosiaan muistutella elämän positiivisilla asioilla. Kohta me saadaan kaulahuivit ja pehmoiset neuleet käyttöön ;)

      Poista

Kiitos kun moikkasit!